Velkomst og info til nye medlemmer

Foreningen vil gerne byde nye borgere velkommen til området og fortælle lidt om vores opgaver og det arbejde vi udfører på frivillig basis.

Foreningen dækker alle helårsboliger i Strøby Egede, og varetager medlemmernes interesser over for diverse myndigheder. Vi har en god og jævnlig kontakt til Stevns Kommune og andre aktører og instanser med henblik på at medvirke til generelle forbedringer i området.

Vi har gennem årene selv anlagt forskellige faciliteter i området, fx broen over Tryggevælge Å ved spejderhytten, legepladserne ved spejderhytten og ved Egelunden, samt netop renoveret legepladsen ved Egelundsvej. Vi opsætter og vedligeholder badebroerne ud for Strandparksvej, Nimgårdsvej og ved Egelunden. Foreningen har også bekostet opsætningen af de grønne affaldsbøtter i byen. Tømningen varetages af Stevns Kommune.

Vi har udvirket, at legepladserne ved børneinstitutioner Acaciebo og Lærkehuset er tilgængelige uden for normal åbningstid.

Bestyrelsen arbejder i disse år meget aktivt med nye spændende anlægsprojekter, og søger altid nye frivillige kræfter der ønsker at give en hånd med. Læs mere om vores projekter her(link).

Der afholdes generalforsamling i april måned efter annoncering i Stevnsbladet og andre medier.

Foreningen arbejder løbende med indholdet på denne hjemmeside www.sebg.dk, og bruger aktivt facebookgruppen på facebook.com/sebg samt orientere via mail til foreningens medlemmer. Vi opfordrer alle til at følge vores facebook gruppe (LINK) samt melde sig ind i SEBG her (link).

Du er altid meget velkommen til at kontakte bestyrelsen for yderligere information på info@sebg.dk.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram